Vacker bild, vackra ord!


Bild hittad någonstans på nätet...

Måndagen som spännande dag

Måndag idag. Istället för att sucka över att helgen är över för denna gång (med tanke på hur snabbt tiden går så är det snart fredag igen) så försöker jag se måndagen som en spännande dag. Dagen som påbörjar en ny vecka där allt kan hända!


Jag önskar mig goda besked av den här veckan. Vad önskar du av den nya veckan? Skicka ut några starka affirmationer nu!


Utmanande träning

Idag på morgonen har jag varit på en teknikgenomgång i poweryoga. Det är inte min favoritträning - men jag känner verkligen att min kropp behöver det. Jag behöver stretchen, lugnet, djupandningen och fokuset på coremuskulaturen. Så nu ska jag försöka att komma igång med denna nyttiga träningsform igen :)


Den underbara bilden hittade jag på Stadiums hemsida

Dagens lilla hälsotips blir alltså att även träna, eller göra andra saker, som inte faller sig helt naturligt utan som utmanar dig.

Semesterläsning

Många timmar av min semester spenderades i solen eller under parasollet med en bok i handen. En mycket intressant och givande bok var Andreas Carlssons Live to win. Ett intressant liv kombinerat med en mycket peppande livssyn.Ett av citaten som jag tar med mig är följande: "Dina drömmar är kartan till din egen verklighet - följ dem."

Bokrean startar idag!Lite tufft att komma hem från somriga Teneriffa men bokrean underlättar lite ;)

Tänk vad många läsupplevelser och insikter som väntar där ute!

Ytterligare ett tips

Spark i baken ger ytterligare ett tips på hur vi kan fira allla hjärtans dag, nämligen att träna ditt hjärta! Hur gör du det då? Jo genom konditionsträning såklart!


Jag är faktiskt uppskriven på ett spinningpass ikväll så jag följer hennes råd - gör du?

Alla ♥♥ dag

Jag tycker om alla hjärtans dag! Vissa säger att den inte behövs, att alla dagar ska vara alla hjärtans dag och visst är det så! MEN vi kan behöva åtminstone en dag om året då vi verkligen blir påminda om detta. Det är ju något fint. Dessutom kan vi behöva något att fira vid den här tiden på året, då vintern varat i flera månader.

Jag tycker inte alls att man behöver falla för det kommersiella utan det enkla är bra nog. En kram, en puss, ett SMS, extra komplimanger, en god middag, en timme i lugn och ro på tu man hand eller skäm bort dig själv lite extra - ja möjligheterna är många.Huvudsaken är att vi tar oss lite extra tid för att visa våra medmänniskor att vi tycker om dom!

Hos oss väntar vi nog till imorgon med firandet och låter det pågå i en vecka eller så ;)

Lovely Friday


Drömmar och livet

Hittade detta underbara citat på denna fina blogg: Looking for Sara

"Livet har mer fantasi än våra drömmar någonsin kan bära."


Detta är en av de saker som jag drömmer jag om just nu! Bilden är från min och makens bröllopsdag i somras. VM-final, tropisk värme och en av de första semesterdagarna. Perfekt dag som spenderades på vackra Gränsö slott. 

Vad drömmer du om just i detta nu?


Bloggsugen

Börjar bli sugen på att blogga igen. Börjar i lugnt tempo så får vi se vad som händer :)

Detta får bli dagens påminnelse!

But most important - Be YOU!

RSS 2.0