SMS-coachen

Min nya tjänst som jag håller på och jobbar med just nu kallas för SMS-coachen. Tanken är att tjänsten ska vara en påtaglig hjälp till att komma igång med motion och träning.

Upplägget för en månad:
1. Planeringsmöte: med dina mål och din vardag i fokus!
2. Påbörja planen: jag skickar ett SMS på morgonen den dag då träning är inplanerad - du skickar ett tillbaka när uppgiften är utförd.
3. Halvtidsutvärdering
4. Ev. revidering av planen
5. Avslutningsutvärdering

Hör av dig om det låter intressant.


Nyhet på G

"Produktutveckling" pågår.

Inom kort kommer en nyhet i mitt utbud av tjänster!

Årsbokslut och nya mål

Gott nytt år!

Tycker det är så spännande att få möta ett helt nytt år med nya vanor och möjligheter. På samma sätt som jag älskar att städa ut julen och förbereda för något ljusare och nytt passar jag på att städa ut det gamla året och dess vanor och mål. Jag gör ett årsbokslut för att sedan kunna börja på något nytt.

Personligen så börjar jag alltid med att göra en lista på vad jag vill ha av det nya året och hur jag vill utvecklas. Jag tror att bara handlingen i sig, att skriva ned det man önskar, för oss närmre det vi vill ha.

Därefter försöker jag att sammanfatta alla dessa faktorer i ett ord som året ska stå för. T.ex. så är 2010 för mig "Oberoendets år!" Detta kan jag sedan bära med mig som ett mantra för att påminna mig om vad det är jag vill.

Sedan gör jag ytterligare en lista med konkreta mål som passar i min nuvarande livssituation och som ska ta mig framåt.

RSS 2.0