Utveckling i lågkonjunktur

I ekonomisk lågkonjunktur blir vi försiktiga och drar ned på våra utgifter. Det är i de flesta fall väldigt smart gjort, det är bra att vara förberedd på sämre tider. Kanske står man inför hot om varsel eller så har man redan blivit tvungen att gå från sitt jobb, alternativt blivit tvungen att avskeda anställda.

Men, och det är ett stort men, samtidigt är det kanske nu man har chansen att utvecklas! Både som person och organisation. En omställning i tillvaron ger chansen till att se över situationen. Hur väl fungerar det egentligen idag. Hur nöjda är vi med det vi gör och presterar.

Kan det vara så att vi nu fått en möjlighet att göra en helomvändning med våra liv, eller organisation?

Jag tror det. På så sätt kan något gott komma ur det jobbiga. Detta är inte alltid lätt att göra själv. Man ser inte riktigt skogen för alla träden. Då kan det vara en bra idé att anlita någon utifrån,en coach som hjälper till att se alla möjligheter, lösningar och all potential som faktiskt existerar. 

Att anlita en coach kan kosta lite pengar, även om det finns många olika alternativ för olika plånböcker och smaker, men det kan det absolut vara värt. För i slutänden kanske vi faktiskt vinner något på det!

Kolla gärna i kategorilistan efter mina priser om det låter intressant. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0